Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy Rumia

Napisz opinię
Oceń Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy
Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy

Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy, Rumia jest firmą której podstawowa branża to jedzenie i napoje, natomiast specjalizacja to ryby. Siedziba firmy znajduje się pod adresem ul. Zakopiańska 1, 84-230 Rumia.

Dane kontaktowe i adresowe firmy Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy

ul. Zakopiańska 1
84-230 Rumia
pomorskie
---
900 - 1500
---

Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy, Rumia, Jedzenie i napoje Rumia

Działalność firmy Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy to przede wszystkim jedzenie i napoje - a specjalizacja firmy to ryby. Aby uzyskać więcej informacji o naszej firmie i jej ofercie, zapraszamy do siedziby firmy znajdujacej się pod adresem ul. Zakopiańska 1, 84-230 Rumia lub telefonicznie, pod numerem: (058) 671 52 96.
1zł-1000zł

Wizytówka przedstawia dane firmy Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy z siedzibą w 84-230 Rumia, ul. Zakopiańska 1. Jeżeli przedstawione na tej stronie dane firmy są niepoprawne, chcesz je zmienić lub usunąć - napisz do nas.

Opinie i komentarze o Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy nie są weryfikowane pod kątem pochodzenia od użytkowników.

Opinie Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy

W chwili obecnej nie ma jeszcze żadnych opinii o Proryb Sp. z o.o. Przetwórstwo Ryb Bożena i Zygmunt Dyzmańscy z Rumia. Napisz pierwszy komentarz!

Wszystkie nazwy firm, logotypy, dane kontaktowe zostały wykorzystane wyłącznie w celach informacyjnych, i są własnoscią odpowiednich firm. W przypadku chęci ich modyfikacji lub usunięcia prosimy o kontakt.

2009 - 2025 © Copyrights Katalog firm i stron internetowych efipo.pl * opinie i komentarze o firmach * projekt i wykonanie: web-art.pl & nonomedia.pl

Strona wygenerowana w 0.038 sek.